Skip to main content
Presentation
Deurbordjes zelfklevend | Europel

Europel biedt een uitgebreid assortiment deurbordjes. Functioneel en stijlvol, gemakkelijk te bevestigen en inhoud snel wisselbaar. Bestel nu.
Products per page

 

Deurbordjes
Op zoek naar deurbordjes voor je kantoor, hotel of restaurant? Met de deurbordjes van Europel creƫer je een duidelijke en professionele manier van bewegwijzering. Onze deurbordjes zijn zowel in liggend als staand formaat verkrijgbaar en hebben een lichte bolling voor een nog betere leesbaarheid. Je kunt de deurbordjes eenvoudig vastmaken met schroeven of lijm.

Stijlvol en duurzaam design
De deurbordjes zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en hebben een strak en elegant design. De PVC afdekplaat zorgt ervoor dat de inhoud te allen tijde makkelijk te lezen is en beschermt de inhoud tegen vuil en vocht. Bovendien kun je de inhoud van de deurbordjes gemakkelijk en snel wisselen.

Pictogrambordjes: stijlvolle en moderne bewegwijzering
Bij Europel bieden we naast deurbordjes ook pictogrambordjes aan. Deze bordjes zijn zelfklevend en enkelzijdig gefreesd met een zwart oppervlak. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen gaan de pictogrambordjes lang mee en blijven ze er als nieuw uitzien.

Deurbordjes op maat
Bij Europel begrijpen we dat elk bedrijf in de hospitality sector uniek is. Daarom bieden we maatwerk presentatiemiddelen aan die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om deurbordjes, infokaders, krijtborden of LED kijklijsten, we kunnen het allemaal op maat maken. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw presentatiemiddelen perfect passen bij de stijl en uitstraling van jouw bedrijf en bijdragen aan een professionele presentatie.

Deurbordjes aanschaffen?
Bij Europel vind je deurbordjes die passen bij jouw stijl en behoeften. Door het tijdloze design van onze deurbordjes, heb je er jarenlang profijt van. Kies voor de duurzame kwaliteit van Europel en maak indruk met een professionele uitstraling. Bestel nu jouw deurbordjes bij Europel! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Product highlights