Skip to main content
Presentation
Infokaders voor een professionele presentatie | Europel

Bestel nu onze infokaders bij Europel en presenteer jouw documenten professioneel. Beschikbaar in verschillende kleuren en formaten. Bekijk.
Products per page

 

Infokaders: stijlvol en praktisch
Met onze infokaders geef je jouw documenten een stijlvolle en professionele uitstraling. Onze infokaders zijn geschikt voor gebruik op kantoor, in hotels, scholen en andere openbare ruimtes. Dankzij het magnetische frame kun je de boodschap eenvoudig wisselen en blijft het document altijd goed zichtbaar.


Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren
Onze infokaders zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder A3, A4 en A5. Daarnaast kun je kiezen uit de kleuren zilver, rood en zwart. Hierdoor kun je de infokaders afstemmen op de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Bestel je infokaders bij Europel en ontvang ze verpakt per 2 stuks. Op zoek naar infokaders in andere maten? Dit kan ook bij Europel. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Eenvoudig in gebruik
Onze infokaders zijn zowel staand als liggend te gebruiken, afhankelijk van jouw voorkeur en de beschikbare ruimte. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende toepassingen en locaties. Ook zijn ze eenvoudig te bevestigen door de zelfklevende achterkant. Of je nu een informatiebord wilt maken of documenten wilt presenteren tijdens een vergadering, met onze infokaders maak je altijd een professionele indruk.

Op zoek naar nog meer presentatiemiddelen? Bekijk eens onze:
LED infolijsten
Bewegwijzering
Afzetsystemen

Infokader bestellen?
Onze infokaders zijn zowel staand als liggend te gebruiken, afhankelijk van jouw voorkeur en de beschikbare ruimte. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende toepassingen en locaties. Of je nu een informatiebord wilt maken of documenten wilt presenteren tijdens een vergadering, met onze infokaders maak je altijd een professionele indruk. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Product highlights