Skip to main content
Paper
Kunstenaarspapier voor creatieve expressie | Europel

Ontdek ons assortiment kunstenaarspapier, waaronder aquarelpapier, tekenpapier, olieverfpapier en bristolpapier. Bestel nu en geef vorm aan jouw artistieke creaties!


Products per page
  1 2 3

 

Transparantpapier
Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardig transparantpapier dat perfect is voor diverse creatieve projecten. Of je nu op zoek bent naar transparantpapier voor overlays en technische tekeningen, om op printen of schetspapier voor potlood- en inkttekeningen, bij Europel vind je het juiste papier voor jouw creativiteit.

Transparantpapier - veelzijdig papier
Transparantpapier is een veelzijdig materiaal dat veel gebruikt wordt in de grafische en ontwerpwereld. Het is ideaal voor het maken van overlays, technische tekeningen, en ontwerpen die een extra laag transparantie vereisen. Het transparantpapier is verkrijgbaar in diverse formaten en gramgewichten, zodat je altijd het juiste papier kunt vinden voor jouw project. Het is van hoge kwaliteit en biedt een uitstekende transparantie en duurzaamheid, waardoor jouw ontwerpen tot leven komen.

Ons assortiment bestaat uit transparantpapier van diverse merken:

Glama Basic: Geschikt voor inkt, markers, potlood en viltstift. Voor kunstenaars, grafisch ontwerpers, technisch tekenaars, enzovoort.
Reflex Spectral: Perfect voor brochures, boekomslagen, verpakkingen en nog veel meer.

Bestel bij Europel
Bij Europel begrijpen we dat het juiste papier een essentiƫle rol speelt in het succes van jouw creatieve projecten. Daarom bieden wij alleen papier van hoogwaardige kwaliteit aan, zodat je kunt vertrouwen op de beste resultaten. Ons transparantpapier is zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van professionals te voldoen.

Product highlights