Skip to main content
Presentation
Menustandaarden voor buiten | Europel

Laat jouw menu's opvallen met onze menustandaarden en menukasten voor buiten. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen. Bestel nu bij Europel.

Products per page

 

Menukasten buiten
Met onze menustandaarden en menukasten presenteer je jouw menu's op een professionele en stijlvolle manier buiten jouw horecagelegenheid. Onze menustandaarden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daarom makkelijk in gebruik en bestand tegen diverse weersomstandigheden.

Presenteer jouw menu in de buitenlucht
Als je op zoek bent naar een permanente oplossing voor het presenteren van jouw menu's in de buitenlucht, dan zijn onze menukasten de perfecte keuze. Onze menu vitrinekasten zijn ook verkrijgbaar met LED-verlichting. De menukasten zijn uit voorraad verkrijgbaar in de afmeting 2x A4. Dit is voldoende ruimte om 2 pagina’s van jouw menu te presenteren. Door de 2 wielen aan de achterkant van de kast zijn de menukasten eenvoudig te verplaatsen.

Op zoek naar meer manieren om jouw menu te presenteren? Bekijk dan ook ons aanbod:
Menukaartmappen
Krijtborden
Stoepborden

Menustandaarden bestellen?
Bij Europel bieden wij een breed assortiment menustandaarden en menukasten, zodat je altijd de perfecte oplossing vindt voor jouw specifieke behoeften. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Bestel nu jouw menustandaarden en menukasten bij Europel en presenteer jouw menu's op een professionele en stijlvolle manier buiten jouw horecagelegenheid. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Product highlights