Skip to main content
Presentation
Afzetpalen met lint: beperk de toegang in stijl | Europel

Op zoek naar afzetpalen? Europel heeft een groot aanbod aan afzetpalen, perfect voor het afbakenen van ruimtes. Bestel nu en profiteer van snelle levering!


Products per page

 

Afzetsystemen - creëer een duidelijke afscheiding met afzetpalen
Bij Europel begrijpen we het belang van een duidelijke afscheiding in openbare ruimtes, winkels en horecagelegenheden. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan afzetsystemen zoals afzetpalen met lint. Met onze afzetsystemen creëer je op een eenvoudige en professionele manier een duidelijke afscheiding.


Afzetpalen van hoogwaardige kwaliteit
Onze afzetpalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een stevige en stabiele afscheiding. Ze zijn beschikbaar in 2 kleuren: zwart of chroom. Daarnaast verkopen we ook losse vloerplaten. Zo schaf je ook de losse onderdelen aan die je nodig hebt voor jouw afzetsysteem.

Afzetlinten met wandbevestiging
Naast afzetpalen bieden wij ook afzetlinten aan met wandbevestiging. Deze afzetlinten zijn ideaal voor het afzetten van een specifiek gebied, bijvoorbeeld bij de ingang van een winkel of horecagelegenheid. De wandbevestiging zorgt voor een eenvoudige en veilige montage.

Informatieborden voor op de afzetpalen
Om de afscheiding nog duidelijker te maken, bieden wij ook informatieborden aan die op de afzetpalen bevestigd kunnen worden. Deze informatieborden zijn beschikbaar in zowel zwart als chroom en kunnen voorzien worden van jouw eigen boodschap of logo. Door middel van een informatiebord kun je voorbijgangers meer informatie bieden rondom de afsluiting of doorverwijzen naar een andere plek.

Bestel jouw afzetsysteem bij Europel
Bij Europel vind je altijd een afzetsysteem dat aan jouw wensen voldoet. Onze afzetsystemen zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Bestel vandaag nog jouw afzetsysteem bij Europel en profiteer van onze snelle en betrouwbare levering. Bij Europel staat de klant altijd op de eerste plaats! Op zoek naar nog meer presentatiesystemen? Bekijk ons volledige assortiment presentatiemiddelen.